Exclusieve kinderfotografie

Lifestyle & Concept

Over Zeg Eens Cheese Fotografie

Creatief & Puur

Pure en creatieve kinderfoto’s. Bij Zeg Eens Cheese kinderfotografie kun je kiezen uit 2 soorten fotografie.  Hieronder vind je over deze 2 stijlen meer informatie.

Pure kinderfotografie

Pure fotografie is een kijkje in jullie leven. Onbetaalbare foto’s van gewone momenten. Herrinneringen zijn onbetaalbaar hoe fijn is het dan om deze als foto terug te kunnen beleven. En dan niet de bijzondere dingen maar juist die gewone momenten. Ik herinner me nog goed hoe ik met mijn moeder mee ging naar Brielle om daar de winkels langs te gaan voor kaas, vlees en brood. Maar ook op zondag als het slecht weer was samen met mijn vader een gipsfiguurtje maken en daarna gezellig verven. De sfeer van de woonkamer, het gevoel van knusheid. Het straatbeeld van 30 jaar geleden, de inrichting van de woonkamer, de kleding, kapsels. Alles is zo onderheven aan tijd en wat is het dan fijn soms even terug te kunnen gaan en te genieten van die alle daagse momenten.

 

Lifestyle newbornfotografie
Newbornfotoshoot studio Rotterdam strand thema

Creative kinderfotografie

Creatieve kinderfotografie, oftewel concept fotografie.
Opzoek naar een bijzondere fotoshoot waarin een bepaald thema centraal staat dan is een creatieve fotoshoot wat voor jullie. Het is mogelijk om je in te schrijven voor een van de vele minishoots maar het is ook mogelijk om samen een concept uit te werken. Of je nu een foto van vroeger na wilt maken, een bijzonder geboorte kaartje wil maken, een prachtige pronkstuk aan de muur wilt of een (fantasy)thema uit wil werken. Alles is mogelijk!

Vertel me wat je in gedachten hebt

01

Persoonlijk

Heb je een idee? Of zoek je juist iets bijzonders maar geen idee waar je begint? Na een persoonlijk gesprek werk ik een concept voor jullie uit.

De fotoshoot

02

Fototijd

Op de afgesproken locatie is het tijd om de foto’s te gaan maken

Dont Just Take Our WOrd For it

“Finally found an alternative to the mass produced products. Something that incorporates real organic ingredients, nutrient dense wellness while promoting sustainability and activity.”

Rachel Cooper, Founder

Delivered to your home

03

Baked to Order & Gift Wrapped

Cras consequat lectus vestibulum tortor pulvinar, quis euismod nisl varius. Ut eu laoreet ex. Aliquam erat volutpat. Nullam quis sagittis nibh. Morbi consectetur ultricies ante ac congue. Donec lorem erat, finibus in velit placerat, rutrum augue.

AWARD WINNING PRODUCE

Order Online

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vestibulum aliquam cursus. Mauris molestie aliquam urna. Curabitur nec eleifend risus. Integer eget libero sed elit pharetra ultricies eu in augue. Integer eget libero sed elit pharetra ultricies eu in augue.

Our Products

All our delectable pastries are backed fresh in our Kitchen very morning, and are made with all-natural, all organic ingredients.

Locations

Visit our Bakeries

New York

Call Us

1.800.458.556

Open All Week

9:00 AM – 6:00 PM

London

Call Us

1.800.458.556

Open All Week

9:00 AM – 6:00 PM

Made for Sharing

Try our Seasonal Products

Order for pick-up or delivery to your home

Made for Sharing