Familiefotografie

buiten / op locatie.

Het leuke van een fotoshoot op locatie is dat deze volledig aansluit bij jullie wensen en ideeën. Ook biedt deze fotoshoot meer afwisseling dan een fotoshoot in de studio. Samen bepalen we wat de beste locatie(s) voor jullie zijn. Ook krijgen jullie bij deze locatie een passend kledingadvies. Locaties waar jullie aan kunnen denken zijn ; thuis, het strand, het bos, de dierentuin, de speeltuin, een industrieel pand, bij opa en oma thuis maar bijvoorbeeld ook een plek waar de favoriete hobby centraal staat.

Familiefotografie in de  Studio.

Een fotoshoot in de studio verloopt net als een fotoshoot op locatie altijd spontaan en soepel. De studio is groot genoeg om rond te rennen en gek te doen waardoor we leuke losse foto’s kunnen maken. Naast een witte achtergrond is het mogelijk in de daglichtstudio ( een apart stuk van de studio) met diverse andere achtergronden te werken, dit kan alleen met kleinere groepjes.
Voor de witte achtergrond kunnen we tot 25 mensen kwijt. . In overleg beslissen we hoe jullie fotoshoot wordt ingedeeld en ontvangen jullie een kledingadvies.  De fotoshoot kan als mini of als uitgebreide fotoshoot worden geboekt

Veel gestelde vragen

Slecht weer betkend in fotografie termen eigenlijk alleen als het of veel te koud is of keihard regent. Zwaar bewolkte luchten zijn juist super gaaf en leveren de mooiste foto’s op. Op de dag zelf hebben we contact als het weer twijfelachtig is. In overleg beslissen we dan of het verstandig is de fotoshoot te verplaatsen of deze door te laten gaan. Bij een klein beetje regen zal de fotoshoot in bijna alle gevallen gewoon doorgaan omdat we er geen last van hebben. Maar het mag de pret van de fotoshoot niet in de weg zitten.
Bij de fotoshoots van Zeg Eens Cheese Fotografie zijn geen digitale bestanden (of prints) inbegrepen. Omdat we voor elk budget en elke wens de mogelijkheid willen bieden mooie en professionele foto’s te laten maken is het mogelijk na de fotoshoot te kiezen wat je wilt bestellen. De prijzen voor het bestellen vind je hier.

Boeken