Foto’s zijn een gevoel gevangen in één moment

Voel de liefde

tussen moeder en kind

Niets zo onvoorwaardelijk als de liefde tussen een moeder en haar kind(eren). Sinds ik zelf moeder ben weet ik pas echt hoe bijzonder die band tussen moeder en kind(eren) is. Ik geniet met volle teugen maar de tijd gaat sneller dan me lief is. Mijn kleintjes zijn stiekem helemaal niet meer zo klein.

En dan kijk ik terug naar de duizenden foto’s die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Prachtige foto’s van mijn kinderen maar eigenlijk geen enkele waarop ik dat gevoel van die pure, rauwe liefde tussen moeder en kind zie en voel. Waarschijnlijk herken je dit wel. Je maakt zelf bijna altijd de foto’s en de foto’s die gemaakt worden waar je opstaat vind je niet mooi. Maar je wil dit moment wel koesteren.

Een moeder & kind fotoshoot is dan precies wat je zoekt. Liefdevolle, vrolijke foto’s waar jij, mama en je liefde voor je kind(eren) centraal staat. Een prachtige herinnering aan deze geweldige tijd.

Een moedershoot is dan ook het perfecte verjaardagscadeau of moederdagcadeau. Maar vergeet ook vooral niet om jezelf te verwennen en zelf deze shoot te boeken.

Wat moet je weten over de fotoshoot:

  • Poseren

  • Client closet

  • Extra mogelijkheden

  • Locatie

  • Bewerkingsstijl

  • Cadeaubon

Extreme Sports Bike
Extreme Sports Mountain Climbing

Poseren tijdens de moeder fotoshoot

Liefdevol, spontaan en puur

De fotoshoot verloopt heel ontspannen. We hebben van te voren een telefonisch/online intake gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen. Kiezen een datum, tijd en locatie. Je ontvangt van mij alle tips die nodig zijn om je compleet voor te bereiden op de fotoshoot.

De fotoshoot zelf verloopt heel ontspannen. Naast alle spontane foto’s zullen we ook foto’s maken die (gedeeltelijk) geposeerd zijn. Met kinderen kun je nooit compleet poseren en daarnaast geloof ik daar ook niet in. Elke moeder en kind hebben hun eigen manier van knuffelen, beethouden en elkaar aankijken. Ik help jullie dan ook spelenderwijs de foto’s te krijgen die jullie band laten zien.

We maken alleen foto’s van mama met de kinderen. Wil je ook foto’s van de kinderen alleen, gezinsfoto’s, fotos van papa met de kinderen en/of borstvoedingsfoto’s dan voeg je deze losse shoots makkelijk toen aan je fotoshoot. Zo stel je zelf jouw perfecte fotopakket samen.

Locatie

De locatie speelt een hele belangrijke rol in het resultaat van de foto’s. Wil je een rustige groene achtergrond, het strand of bijvoorbeeld heerlijk in je eigen huis. Tijdens het intake gesprek bespreken we wat de beste locatie is voor jouw wensen.

“Door jou weet ik pas echt wat liefde is”

Extra mogelijkheden

Beautifully crafted leather products.

Iedereen heeft andere wensen, daarom bied ik geen vaste pakketten aan maar losse bouwstenen. Zo stel je zelf jouw ideale fotoshoot samen. Zo kies je voor alleen de moeder & kind fotoshoot maar kun je er ook voor kiezen deze uit te breiden met:

– Papa & kind fotoshoot
– Kinderfotoshoot
– Gezinsfotoshoot
– Borstvoedingsfotoshoot
– Dag uit mijn leven fotoshoot.

Hoe vaak je je kleintje al hebt aangelegd. Het blijft altijd weer een magisch moment. Ik leg dit moment graag voor je vast. Die kleine ( soms o zo pijnlijke) knijpjes, het plukken aan je haar en ketting. Een grote grijns

fonkelende ogen en dan een grote hap. Al deze details worden gevangen in een borstvoedings fotoshoot. Deze foto’s zijn een perfecte aanvulling op de mama & kind fotoshoot

Een kneepje hier, een krabbel daar. En dan die fonkelende ogen en gulzige hap !

Als jullie al heerlijk bezig zijn met de fotoshoot dan is het ook een ideaal moment om foto’s als het hele gezin te maken. En/of foto’s van papa en de kinderen.

En wat dacht je van een paar prachtige portretten van je kind(eren) alleen. En als afsluiter een foto van de broertjes/zusjes samen.

Boek je intake

Client closet

Omdat ik geloof in persoonlijke foto’s bied ik geen client closet aan. Gefotografeerd worden in je eigen kleding is altijd persoonlijker.  Soms is dit een kledingstuk die je al jaren met veel plezier draagt, soms een jurk die je speciaal voor de shoot hebt gekocht en erna met veel plezier draagt.

Met de juiste informatie stel je een of meerdere prachtige combinaties samen. Omkleden tijdens de fotoshoot kan namelijk altijd.

Tijdens het intake gesprek bespreek ik waar je op moet letten bij het kiezen van je kleding kiezen we eventueel samen de te gebruiken gardarobe uit.

FOTOSHOOTS

MAMA & KIND BASIS

€ 150,-

Fotoshoot van 20 minuten
rondom Zwartewaal
inclusief 3 digitale bestanden

MOMMY & ME

€ 255,-

Fotoshoot van 45 minuten
inclusief 5 bestanden,
rondom Zwartewaal

MOMMY & ME AT HOME

€450,-
$48

Fotoshoot van 60 minuten
bij jullie thuis,
inclusief 25 bestanden
*de eerste 30 kilometer rondom 3238LT zijn inbegrepen, extra km a 0,49 p.k

All inclusief

€ 570,-

Fotoshoot op locatie of bij jullie thuis
2 uur
– inclusief 35 bestanden
– inclusief borstvoedingsfoto’s
– inclusief individuele foto’s
– inclusief gezinsfoto’s

EXTRA’S

FOTO’S MET PAPA/PARTNER

€ 50,-

Boek een half uur extra voor extra foto’s met je partner

BORSTVOEDINGSFOTO’S

€ 35,-

20 minuten extra tijd voor de mooiste foto’s tijdens het voeden

EXTRA’S

5 EXTRA FOTO’S

€ 65,-

Bestel meer foto’s

FOTOALBUM

€ 150,-

Ontvang een prachtig fotoalbum met jullie gekozen foto’s.
Genoemde prijs is een vanaf prijs

RASBERRY PEAR CAKE

$18
$48

Eget vulputate vitae quis rutrum blandit sed. Quam nulla sit.

Café Au Lait

$6
$48

Eget vulputate vitae quis rutrum blandit sed. Quam nulla sit.

Moeder & Fotograaf

Wie ben ik?

Om je op je gemak te voelen is het ook belangrijk te weten wie er achter de camera staan. Ik ben Natalja. Moeder van 2 prachtige kinderen.  Ik fotografeer al meer dan 12 jaar kinderen maar sinds ik zelf moeder ben weet ik pas echt hoeveel liefde je kan voelen. Deze liefde leg ik graag vast maar stiekem zie ik mezelf nog altijd niet graag terug op de foto’s. Mijn man (maar ook andere die de foto’s maken) weten hoe goed bedoeld toch altijd die onderkin nog wat erger te maken of andere onzekerheden die ik heb te vergroten. Ik weet dan ook hoe vreselijk het kan zijn om foto’s van jezelf terug te zien. Maar wat nou als ik vertel dat foto’s die echt goed gemaakt zijn al je onzekerheden laten verdwijnen?

Meest gestelde vragen

€35 voor 20 minuten -  In deze tijd kun je heerlijk ontspannen je kleintje voeden. Ik leg dit bijzondere moment voor jullie vast. Hoe de kleine je aankijkt, met zijn/haar handen friemelt, aan je kleding of haren plukt. ( knijpt 😉 ). Tussendoor even naar je lacht en tevreden weer door drinkt. Zijn/haar hoofdje in je armen.

€50,- voor 30 minuten -   We maken foto's als gezin compleet, van papa met de kinderen en indien gewenst van jullie als ouders samen.

€35,- voor 20 minuten -   We maken naast de moeder/kind foto's ook individule foto's van je kinderen. Zowel alleen als samen.