Een herinnering voor het leven

Dat moment dat je, je kindje voor het eerst vast houdt is zo bijzonder en intens. Ineens ben je een moeder of vader. Trots kijk je naar je kleine en naar elkaar. Een zoen volgt en samen bekijken jullie wel 100 keer je kindje. Die prachtige kleine handjes en voetjes, Deze bijzondere tijd wil je voor altijd koesteren. Daarom bied ik twee verschillende newbornfotoshoots aan. De geposeerde newbornfotoshoot of de lifestyle newbornshoot bij jullie thuis.

Twee totaal verschillende fotoshoots elk met als doel jullie de perfecte herinnering te geven aan jullie newborn. Hieronder vind je over beide fotoshoots meer informatie en voorbeelden.

Geposeerde Newbornfoto’s

Lifestyle Newbornfoto’s

Geposeerde Newbornfotoshoot

Julie komen zo rond de 8ste dag na de geboorte van jullie kindje ( mag tussen de 3 en 21 dagen zijn) langs in de fotostudio in Rotterdam. De studio is al heerlijk en voordat we beginnen met fotograferen krijgt jullie kindje nog de borst/fles. Hierna zullen we starten met foto’s waarbij jullie kindje heerlijk is ingewrapt ( dit helpt met lekker diep in slaap vallen) en langzaam gaan we over op bloot foto’s. Of foto’s met rompertjes/broekjes.
Kleuren, poses en wel of geen kleding bespreken we van te voren tijdens ons telefonisch intake gesprek ( of tijdens de zwangerschapsfotoshoot). Zo wordt de fotoshoot volledig naar jullie wensen aangepast. Tussendoor maken we ook nog foto’s van jullie als gezin en indien gewenst individuele foto’s.

Veel gestelde vragen

Dit maakt eigenlijk niet uit. Tijdens de lifestyle fotoshoot zullen we fotograferen hoe het op dat moment is. Is je kindje wakker? Dan maken we prachtige foto’s als je kindje jullie aankijkt.
Tijdens de mini fotoshoot is het mogelijk jullie kindje in te wrappen. Ook met open ogen kunnen we dan de mooiste foto’s maken. Dit wrappen doen we ook bij de normale, uitgebreide en exclusieve fotoshoot als je kindje niet slaapt. Meestal vallen newborns dan wel even in slaap. Mocht het voorkomen dat we echt geen mooie foto’s kunnen nemen dan plannen we een nieuwe sessie in.
Bij de fotoshoots van Zeg Eens Cheese Fotografie zijn geen digitale bestanden (of prints) inbegrepen. Omdat we voor elk budget en elke wens de mogelijkheid willen bieden mooie en professionele foto’s te laten maken is het mogelijk na de fotoshoot te kiezen wat je wilt bestellen. De prijzen voor het bestellen vind je hier.
Kies voor neutrale kleding. Het liefst in natuurlijke kleuren en zonder grote opdrukken. Zorg er ook voor dat je geen harde of scherpe elementen hebt, zoals ritsluitingen of knoopjes. Als we foto’s met papa/mama maken kunnen we je kindje in je armen leggen zonder dat er een knoopje in het wangetje prikt. Tijdens het telefonische consult zullen we de kleurkeuze bespreken.

Newborn Fotografie lifestyle

Tijden een lifestyle newborn fotoshoot maken we foto’s bij jullie in huis. We maken foto’s die kenmerkend zijn na de geboorte van jullie kindje. Foto’s van je kindje in het wiegje, aan de borst, knuffelt op de bank, in badje, verschonen van de luier. Dagelijks momenten die zo onwijs bijzonder zijn. De fotoshoot duurt ongeveer 1,5 uur. Telefonisch bespreken we jullie wensen en bespreken de juiste tijd voor de fotoshoot. Jullie hoeven het ritme nauwelijks tot niets te veranderen en daardoor fotografeer ik wat er in die periode gebeurd. Met een prachtige fotoserie als resultaat.

Boeken