Zwangerschapsfotografie

Een fotoshoot van je zwangerschap is een mooie manier om die bijzondere maanden te blijven herinneren. Het groeien van je buik. de eerste keer dat je de hartslag van jullie kindje hoort en de eerste trapjes die je voelt.

Deze mooie en bijzondere tijd wil je voor altijd herinneren en een zwangerschapsfotoshoot helpt daarbij.

Zwangerschaps fotografie  buiten / op locatie.

Het leuke van een fotoshoot op locatie is dat deze volledig aansluit bij jullie wensen en ideeën. Ook bied deze fotoshoot meer afwisseling dan een fotoshoot in de studio. Samen bepalen we wat de beste locatie(s) voor jullie zijn. Ook krijgen jullie bij deze locatie een passend kledingadvies. Locaties waar jullie aan kunnen denken zijn ; thuis, het strand, het bos, de dierentuin, de speeltuin, een industrieel pand, bij opa en oma thuis maar bijvoorbeeld ook een plek waar de favoriete hobby centraal staat.

Veel gestelde vragen

Slecht weer betkend in fotografie termen eigenlijk alleen als het of veel te koud is of keihard regent. Zwaar bewolkte luchten zijn juist super gaaf en leveren de mooiste foto’s op. Op de dag zelf hebben we contact als het weer twijfelachtig is. In overleg beslissen we dan of het verstandig is de fotoshoot te verplaatsen of deze door te laten gaan. Bij een klein beetje regen zal de fotoshoot in bijna alle gevallen gewoon doorgaan omdat we er geen last van hebben. Maar het mag de pret van de fotoshoot niet in de weg zitten.
Bij de fotoshoots van Zeg Eens Cheese Fotografie zijn geen digitale bestanden (of prints) inbegrepen. Omdat we voor elk budget en elke wens de mogelijkheid willen bieden mooie en professionele foto’s te laten maken is het mogelijk na de fotoshoot te kiezen wat je wilt bestellen. De prijzen voor het bestellen vind je hier.
Ja, Zeg Eens Cheese heeft meerdere zwangerschapsjurken in haar bezit. Deze zijn in de maat 42/44 en kunnen altijd kleiner worden gemaakt. Deze maat is gebaseerd op heupen en schouders. Heb je een grotere maat en wil je een zwangerschapsjurk? In sommige gevallen kunnen wij dan een jurk huren, hiervoor betaald je een kleine bijdrage van € 15,00. Contact me op 01818700222 of per e-mail als je hier meer over wilt weten.