Algemene Voorwaarden

De belangrijkste kleine lettertjes

We begrijpen dat niet iedereen zin en tijd heeft om alle algemene voorwaarden door te lezen, daarom hebben wij de belangrijkste punten op een rijtje gezet :

Annuleringsvoorwaarden

Tot 21 dagen voor de fotoshoot

Verplaatsen of annuleren van de fotoshoot is kosteloos

21 tot 7 dagen voor de fotoshoot

De fotoshoot kan kosteloos worden verplaatsen, bij annuleren dient de 75% van de fotoshoot te worden betaald

7 dagen tot 24 uur voor de fotoshoot,

Verplaatsen is alleen mogelijk indien een van je kinderen ziek is bij annuleren  van de fotoshoot dient de geboekte fotoshoot 100% betaald te worden.

24 – 0 uur voor de fotoshoot.

Verplaatsen is alleen mogelijk indien een van je kinderen ziek is bij annuleren  van de fotoshoot dient de geboekte fotoshoot 100% betaald te worden.

Indien je onverhoopt niet komt opdagen tijdens de fotoshoot zal de fotograaf de reeds betaalde sessiekosten niet retourneren, heb je gekozen voor contante betaling? Dan zal Zeg Eens Cheese een no show factuur versturen, deze dient tijdig betaald te worden.

De gemaakt foto’s mogen worden gebruikt op de website van www.zegeenscheese.nl daarnaast ontvang je een toestemmingsformulier waarin je toestemming kunt geven voor het gebruik van de foto’s in andere marketing doeleinde van Zeg Eens Cheese. Wil je niet dat je foto’s gebruikt mogen worden op de website, geef dit dan VOOR de fotoshoot door. Zeg Eens Cheese zal deze wens respecteren en in dat geval de foto’s niet gebruiken.
* Klanten die een zwangerschapsfotoshoot boeken middels een cadeaubon van Kraamzorg de Eilanden zullen altijd eerst de vraag krijgen of de foto’s gebruikt mogen worden voor marketingdoeleinde, zij hoeven dus niet op voorhand aan te geven dit niet te willen.

Slecht weer, heb je een fotoshoot buiten geboekt en is het zeer slecht weer dan kan fotograaf beslissen de fotoshoot te verplaatsen. Het eindoordeel van deze verplaatsing ligt altijd bij de fotograaf. Lichte miezer of vrieskoud zijn over het algemeen geen reden om de shoot te verplaatsen. Harde wind, mist of zware regen wel.

Wil je de foto’s online delen? Deel dan altijd de foto’s met het kleine watermerk van Zeg Eens Cheese fotografie. Zo is voor iedereen duidelijk wie de foto heeft gemaakt.

Het is niet toegestaan de door Zeg Eens Cheese gemaakte foto’s zelf te bewerken en/of door te verkopen of commercieel te gebruiken. Je ontvangt bij een digitaal bestand altijd een versie in kleur en een in zwart/wit. Deze nabewerking is met zeer veel zorg gedaan en het is zonde als hier een filter overheen wordt waardoor de mooie kleuren en contrasten verdwijnen. Heb je een speciaal verzoek om de foto in een privé collage te laten passen. Vraag de fotograaf dan voor advies en hulp. Wil je de foto’s commercieel gebruiken? Laat dit dan duidelijk van te voren weten. Er gelden in dat geval andere prijzen voor het bestellen van digitale bestanden i.v.m. een andere licentie.

Op maat bestelde producten ( zoals prints) en digitale bestanden kunnen niet worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing op deze producten omdat deze speciaal voor jou zijn gemaakt. Heb je een klacht of een probleem met een product, meld dit dan binnen 7 dagen.

Tijdens sommige fotoshoots blijkt dat het geboekte pakket niet passend is met de wensen die klant heeft. Fotograaf kan in dat geval voorstellen de fotoshoot te upgraden, wil klant dit niet dat zal fotograaf binnen de voorwaarde van het geboekte pakket de fotoshoot afronden en zorgen voor het best haalbare resultaat.

In enkele gevallen kan fotograaf beslissen de fotoshoot op een ander tijdstip nogmaals in te plannen of te verlengen. Dit kan gebeuren als een kindje bijvoorbeeld heel er moe is, zich ziekjes voelt of om een andere reden niet de gewenste foto’s gemaakt kunnen worden. Of er een herkansing of extra tijd nodig is wordt in overleg bepaald, echter heeft fotograaf hierin de laatste beslissing.
Indien de klant door eigen toedoen te laat is, de tips niet heeft gelezen/uitgevoerd zal fotograaf altijd beslissen de fotoshoot niet kosteloos te verplaatsen of te verlengen

Een abonnement sluit je per jaar af. Het jaar gaat in op de dag van je eerste fotoshoot. Bestel je abonnement dan ook gerust enkele maanden eerder. Maak je het aantal fotoshoots welke je mag boeken in dat jaar niet op, dan kun je deze niet meenemen naar het volgende jaar. De laatste shootsdatum dient te vallen binnen een jaar na de laatste shoot. Heb je de eerste fotoshoot dus 11 april 2017, dan dient de laatste fotoshoot voor 11 april 2018 te zijn geweest. Je kunt dus niet in maart 2018 een shoot boeken voor mei 2018.

Voor elke fotoshoot die je niet op tijd hebt ingepland krijg je 50% korting op een nieuw te boeken fotoshoot.

Wil je meer fotoshoots boeken in het jaar van je abonnement? Dan krijg je 20% 30 of zelfs 50% korting op elke extra geboekte fotoshoot. De korting is afhankelijk van het gekozen abonnement.

lightbox title