Concept fotografie

Persoonlijk & Creatief

Over Zeg Eens Cheese Fotografie

Minishoots

Pure en creatieve kinderfoto’s. Bij Zeg Eens Cheese kinderfotografie kun je kiezen uit 2 soorten fotografie.  Hieronder vind je over deze 2 stijlen meer informatie.

Geregeld organiseerd Zeg Eens Cheese fotografie een thema minifotoshoot. Denk aan bijzondere dagen als

  • Valentijn
  • Moederdag/vaderdag
  • Pasen
  • Kerst

Maar ook themafotoshoots:

  • Op een verlaten treinspoor
  • Seizoenshoots
  • Zwart/wit art portret
  • Mijn superheld

Schrijf je in op de nieuwsbrief om updates te ontvangen over de thema dagen of kijk in de agenda naar beschikbare shoots.

Persoonlijk

Heb je zelf een idee, of wil je iets bijzonders uitwerken dan help ik je graag. De complete fotoshoot wordt voor jullie uitgewerkt. Van idee tot product een persoonlijke belevenis waarbij jullie wensen centraal staan. Of je nu een bijzondere locatie in je hoofd hebt, wilt spelen met een naam, thema of een prachtige foto aan de muur wilt hebben waarin bepaalde kleuren centraal staan. Alles is mogelijk!

Newbornfotoshoot studio Rotterdam strand thema

Vertel me wat je in gedachten hebt

01

Jouw wensen en ideeën

Ben je opzoek naar een bijzondere shoot, iets persoonlijks of heb je een idee? Via een online meeting bepalen we je wensen en de mogelijkheden. Aan de hand van jullie wensen werk ik een offerte uit. Na goedkeuring maak ik het concept, worden eventuele props en locatie geregeld en de datum voor de fotoshoot ingepland.

De fotoshoot

02

De fotoshoot

Als de datum, tijd en locatie zijn afgesproken dan is het tijd voor het lukste gedeelte, de fotoshoot! De shoot zal een echte belevenis zijn.

Het eindproduct

03

De foto(‘s)

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de foto(‘s). Afhankelijk van de besproken wensen betekend dit het bewerken van de foto’s of soms zelfs uren photoshoppen  tot dat geweldige eindresultaat te komen. Als de foto(‘s) af zijn worden deze gedrukt of digitaal afgeleverd precies zoals we hebben besproken.

Een belevenis

Een emotie, een fijne herinnering. Een gevoel wat je kan herbeleven en een geweldige ervaring!

BOEK NU SNEL

Neem snel contact op om jouw wensen en ideeën te bespreken.

Andere fotoshoots

Ben je toch opzoek naar iets anders bekijk dan de andere mogelijkheden.