STUDIO SESSIES ZIJN NIET MOGELIJK MET DE HUIDIGE CORONAMAATREGELEN

Fotoshoots in de fotostudio

  Boek gelijk je fotoshoot in de fotostudio.De snelste en makkelijkste manier om een fotoshoot te boeken zonder zorgen en met een gegarandeerd eindresultaat waar je van zult glimlachen.

Liever een fotoshoot op locatie?

Abonnementen

Kinderen groeien op in een oogwenk. Voor je het weet is die mooie tijd van je dikke buik voorbij, zijn de eerste tandjes gewisseld en loopt je kindje richting de eerste schooldag. Deze tijd wil je voor altijd koesteren en daarom heeft Zeg Eens Cheese fotografie diverse abonnementen voor je samen gesteld. Binnen een periode van 1 jaar mag je  4  of zelfs . Je mag uit alle type fotoshoots kiezen. Zo kun je voor een of meerdere jaren de groei en ontwikkeling van je kindje, gezin en familie laten fotograferen. Door dit steeds bij dezelfde fotograaf te doen krijg je een mooie eenheid in je foto’s. De foto’s zijn tijdloos, kleurrijk en een prachtige herinnering voor deze mooie tijd.

Je kunt kiezen uit de volgende fotoshoots :

1) Zwangerschapsfotografie
2) Newbornfotografie
3) Kinderfotografie
4 ) Gezinsfotografie
5) Familiefotografie
6) Thema fotografie

Hoe vaak je de fotoshoots kunt boeken en op welke locatie is afhankelijk van het gekozen abonnement.

De fotostudio bied plaats aan maximaal 20 mensen op een grote witte achtergrond. Wil je een andere kleur dan kunnen er maximaal 10 mensen in een keer op de foto.  Buiten kunnen er altijd meer mensen op de foto
Het abonnement is gezinsgebonden. Fotoshoots mogen worden ingepland voor een of meerdere leden van je eigen gezin en tijdens familiefotoshoots is je complete familie welkom. Ook huisdieren mogen mee op de foto.
Je abonnement is niet overdraagbaar. Een of meerdere personen uit je eigen gezin moeten dan ook aanwezig zijn tijdens de fotoshoot en mee gaan op ( een gedeelte) van de foto’s.

Je bent onder andere meer dan welkom om bijvoorbeeld :
1) foto’s te nemen van je kind met zijn of haar opa(‘s) en of oma(‘s)
2) foto’s te maken van je kindje met je huisdier
3) foto’s te maken met je hele familie, desgewenst maken we dan van elk gezin, individueel, van alle kinderen en alle andere denkbare opstellingen foto’s
4) vriendjes of vriendinnetjes mogen ook mee op de foto, zolang de hoofdpersoon je eigen kind is/ kinderen zijn